Kütahya’da hayvan pazarları ve kesim yerleri denetleniyor

Kütahya’da hayvan pazarları ve kesim yerleri denetleniyor

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarları ve kesim yerlerinin denetlendiği bildirildi

Kurban Bayramı öncesi halkın sağlığının korunması için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirten İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri; Yapılan çalışmalarda hayvan pazarları ve kesim yerleri denetlenerek kurban kesiminde dikkat edilecek hususlar hakkında bilgilendirici afiş ve brandalar asılmaktadır. Bunun yanında çeşitli yerlerde halka dağıtılan broşürler ile bayramda yaralanmalar konusunda dikkatli olunması, kesik veya yaralanma durumunda vakit kaybetmeden bir sağlık kurumuna başvurulması gerektiği belirtilmektedir. Bu çalışmalar ile vatandaşlar bayramda etin uygun koşullarda saklanması ve bilinçli tüketimi hakkında bilgilendirilerek özellikle kist hidatik hakkında uyarılmaktadır” dediler.

KÜTAHYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN