Kuzey Irak'a hava harekatı: Saldırı hazırlığındaki 8 terörist öldürüldü

Kuzey Irak'a hava harekatı: Saldırı hazırlığındaki 8 terörist öldürüldü

TSK'dan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığı yapan 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Öte yandan 1 haftalık yapılan terör operasyonlarında da 66 teröristin öldürüldüğü bildirildi.

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde, hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine saldırı için hareket halinde oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı 8 terörist, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Öte yandan TSK'dan yapılan açıklamaya göre Hakkâri/Şemdinli’de, keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı bir terörist topçu atışları ile etkisiz hale getirildi. 

26 EKİM - 2 KASIM ARASINDA 66 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı, 26 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda da 4'ü sözde lider kadroda olmak üzere 66 teröristin öldürüldüğünü bildirdi.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN