Lodos, Marmara'da etkisini kaybetti

Lodos, Marmara'da etkisini kaybetti

Marmara Denizi'nde lodosun etkisini yitirmesiyle deniz ulaşımı normale döndü. Yarından itibaren sıcaklıklarda 10 derece düşüş ve kar bekleniyor.

İki gündür saatteki hızı zaman zaman 40 kilometreye ulaşan lodosun etkisini kaybetmesi üzerine, Süleymanpaşa ve Şarköy sahillerine demirleyen yerli ve yabancı bandıralı 15 şilep ve tanker rotalarına devam etti.

Şilep ve tankerler sabah saatlerinde demir alarak Tekirdağ'dan ayrıldı. Bu arada, 3 gündür denize açılamayan balıkçıların da bugün avlanmaya çıkacağı belirtildi.

SULU KAR BEKLENİYOR

Marmara'nın geneli sağanak yağmurlu, Edirne 12, diğer kentler 15-16 derece. Salı günü hava 10 derece birden soğuyacak, rüzgarlar kuvvetleniyor. Salı gecesi ve çarşamba günü, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa arasında kar yağışı bekleniyor.

İstanbul'da da salı gecesinden itibaren sulu kar bekleniyor. Yağışın kentin yüksek kesimlerinde ise kar şeklinde olacağı bildirildi.

TEKİRDAĞ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN