Luis Nani: Birileri bunun faturası ödenmeli

Luis Nani: Birileri bunun faturası ödenmeli

Norveç ekibi Molde'ye 3-1 yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de, sürpriz bir gelişme yaşandı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Portekizli yıldız Luis Nani, "Birileri bu kötü sonucun faturasını ödemeli" dedi.

Yıldızlar topluluğu Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği Molde'ye 3-1 yenildi. Temsilcimizin tek golünü atan Luis Nani, sarı-lacivertli futbolseverleri şoke eden karşılaşmayı değerlendirdi.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabı üzerinden açıklama yapan Portekizli yıldız, Fenerbahçe taraftarına verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederken, iyi bir maç çıkaramadıklarını kabul etti.

Norveç ekibi karşısında hırsıyla dikkati çeken tek isim olan Nani, "Her şey kaybedilmiş değil. Hedeflerimize odaklanmayı sürdürmeliyiz. Birileri bu kötü sonucun faturasını ödemeli. Hemen gelecek maçta!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN