Manisa’da toplu taşımaya sıkı denetim

Manisa’da toplu taşımaya sıkı denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı emri doğrultusunda Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle Manisa merkez ve 15 ilçede hizmet veren toplu yolcu taşımacılığı yapan araçları denetledi

Denetimlerde, izinsiz yolcu taşımacılığı ve trafik ihlali yapan sürücüler hakkında cezai yaptırım uygulandı.İçişleri Bakanlığı, izinsiz yolcu taşımacılığı yapan araçların denetlenmesi noktasında 81 ile talimat gönderdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı trafik zabıta ekipleri de, Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleriyle birlikte Manisa merkez ve 15 ilçesinde eş zamanlı olarak denetim gerçekleştirdi. Trafik kurallarına uygun hareket etmeyen, belgesiz ve izinsiz taşımacılık yapan araç sürücülerine cezai yaptırım uygulanırken, denetimlerin devam edeceği belirtildi.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN