Turgutlu Belediyesi etkinliklerini erteledi

Turgutlu Belediyesi etkinliklerini erteledi

Turgutlu Belediyesi tarafından yapılması planlanan deve güreşleri ve ’Kırmızı Kurdele’ adlı tiyatro oyunu ileri bir tarihe ertelendi

Turgutlu Belediyesi tarafından 8 Mart’ta yapılması planlanan deve güreşleri ve aynı gün Dünya Kadınlar Gününde sahnelenmesi planlanan ’Kırmızı Kurdele’ adlı tiyatro oyunu şehitlerimiz nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada: “Yastayız! Turgutlu Belediyesi olarak 8 Mart’ta yapmayı planladığımız Deve Güreşleri ve Dünya Kadınlar Gününde sahnelenmesi planlanan Kırmızı Kurdele adlı tiyatro oyunu şehitlerimiz nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Hain saldırıda hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Allah devam eden operasyonlarda görev alan Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun ayağına taş değdirmesin. Yüce milletimizin başı sağolsun”

MANİSA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN