MEB TEOG 3. dönem lise nakil sonuçlarını açıkladı mı? -MEB TEOG lise nakil sonuçları

MEB TEOG 3. dönem lise nakil sonuçlarını açıkladı mı? -MEB TEOG lise nakil sonuçları

2015 TEOG üçüncü dönem nakil işlem başvuruları 31 Ağustos Pazartesi günü başladı. Peki, MEB TEOG 3. dönem lise nakil sonuçlarını açıkladı mı? MEB TEOG 3. dönem lise nakil sonuçlarını açıkladı.

2015 TEOG üçüncü dönem nakil işlem başvuruları 31 Ağustos Pazartesi günü başladı. Peki, 2015 TEOG 3. dönem lise nakil başvuruları ne zaman bitiyor? 3. dönem nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB TEOG 3. dönem lise nakil sonuçlarını açıkladı. TEOG lise nakil işlemleri "meb.gov.tr" internet adresinden gerçekleştirebilirsiniz. TEOG 3. dönem lise nakil sonuçlarına "meb. gov.tr" adresinden ulaşılabiliyor.

TEOG 3. DÖNEM LİSE NAKİL BAŞVURU SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

TEOG 3. dönem lise nakil başvuru sonuçları açıklandı mı?

31 Ağustos Pazartesi günü başladı. Peki, 2015 TEOG 3. dönem lise nakil başvuruları ne zaman bitiyor? 3. dönem nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Üçüncü dönem nakil başvuruları 31 Ağustos ile 4 Eylül tarihlerinde arasında yapılacak. TEOG üçüncü dönem lise nakil başvuru sonuçları bugün açıklanacak!

2015 TEOG nakil başvuruları nasıl yapılır?

TEOG' ta yerleşemeyen ne yapacak?

- TEOG tercihlerinden herhangi birine yerleşemeyen ya da tercih yapmayan öğrencilerin kaydı otomatik olarak açık liseye yerleştirilecek.

-Zorunlu olarak açık liseye yerleştirilen öğrenciler daha sonra nakillerde başka okula kaydını aldırabilecek.

-TEOG tercihlerinden herhangi birine yerleşemeyen ya da tercih yapmayan öğrencilerin için ikinci bir alternatif daha var. Bu öğrenciler ya özel okullara ya da dershanelerin dönüştürülmesiyle ortayan çıkan 'Temel liselere' ya da daha sonra adı değiştirilen 'Özel Öğretim Kursu'larına devam edebilecekler. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN