Muğla’da 150 göçmen botla Meis Adası’na geçti

Muğla’da 150 göçmen botla Meis Adası’na geçti

Avrupa ülkelerine deniz yoluyla geçmek için Antalya’nın Kaş ilçesi sahiline gelen 150 düzensiz göçmen, Yunanistan’ın Meis Adası’na geçti

Suriye rejiminin İdlib’te gerçekleştirdiği hain saldırının ardından Türkiye’nin kara ve denizlerde denetimleri durdurmasının ardından, Avrupa’ya gitme hayaliyle umut yolculuğuna çıkan binlerce mültecinin göç yolculuğu devam ediyor.Son olarak, Antalya’nın Kaş ilçesi sahilinde toplanan 150 düzensiz göçmenin, Yunanistan’ın Meis Adası’na taşınması kameralara yansıdı. Görüntülerde Anayol kenarındaki küçük bir koyda toplanan göçmenlerin, lastik bota binerek denize açılması, diğerlerinin ise tekne ile 25 dakika mesafede bulunan adaya giden botun geri dönmesini beklediği anlar yer aldı.

MUĞLA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN