Bahar Kalkanı Harekatı için dua edildi

Bahar Kalkanı Harekatı için dua edildi

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık ilçesinde, Suriye’nin İdlib bölgesine yönelik başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’nın başarılı olması için Fetih Suresi okunarak dua edildi

Bulanık Kaymakamlığı organizesi ile sabah namazı buluşmasında Suriye’nin İdlib kentinde Bahar Kalkanı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için camilerde Fetih Suresi okunarak dualar edildi. Namazın ardından Bulanık İlçe Müftüsü Murat Karanci, Türk ordusunun muzaffer olmasını istediklerini belirterek, "Kur’an-ı Kerim’i ve Fetih Suresi’ni tilavet ettik. Ya Rabbi, İslam’ın son bayraktarı aziz Türk milletimiz fitneyi engellemek, akan gözyaşlarını dindirmek için çıktığı bu harekatta onların yardımcısı ol. Sana yalvarıyoruz, kahraman Mehmetçik’imizi muzaffer eyle" ifadelerini kullandı.Merkez Camisinde sabah namazı sonrası yapılan duaya Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, AK Parti İlçe Başkanı Resul Bulut, Bulanık Müftüsü Murat Karanci, Bulanık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadrettin Arslan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

MUŞ/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN