Yatsı namazında eller semaya şehitler için açıldı

Yatsı namazında eller semaya şehitler için açıldı

Muş’un Malazgirt İlçe Müftülüğü tarafından Selçuklu Babu Selam Cami’nde düzenlenen programda İdlib şehitleri için Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği hava saldırısında şehit düşen Mehmetçikler için Malazgirtliler Yatsı namazında Babu Selam Camisi’nde bir araya geldi. Kılınan yatsı namazının ardından Selçuklu Mahallesinde yaşayan çocuklar tarafından İdlib şehitleri için Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Malazgirt İlçe Müftüsü Emrah Demirtaş, tarafından şehitler için yapılan duada eller semaya şehitler için kalktı. Programın ardından camiye gelen ve şehitler için yapılan dualara amin diyen çocuklara İlçe Müftüsü Emrah Demirtaş Kur’an-ı Kerim ve çeşitli hediyeler verdi.

MUŞ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN