Ürgüp’te caddeler bayraklarla donatıldı

Ürgüp’te caddeler bayraklarla donatıldı

Sınır ötesinde devam eden “Bahar Kalkanı” harekatına destek vermek amacıyla Ürgüp Belediyesi tarafından ilçe geneli al bayraklarla donatıldı

Şehitlerin kanının yerde kalmadığını, kalleş saldırıya misliyle karşılık verildiğini belirten Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Şanlı ordumuza ve Kahraman Mehmetçiğimize muvaffakiyetler diliyorum. Cumartesi gecesinden itibaren ilçemizin ana caddelerini şanlı al bayrağımızla donatan belediye ekiplerimize teşekkür ediyorum. Şehitlerimiz için üzgünüz. Yaralılarımız var, onların sağlığı için dua ediyoruz. İlçemizi rengini Şehitlerimizin kanından alan al bayrağımızla süsledik. İnşallah bu badireleri milletçe birlik ve beraberlik içinde atlatacağız.” dedi.Etkinlikler İptal edildiÜrgüp Belediyesi tarafından 29 Mart’ta yapılacak tiyatrolar ile 8 Mart kadınlar gününde kadınlara özel düzenlenecek Muzaffer Elitaş konseri de iptal edildi.Böyle zamanlarda milletçe kalplerinin sınır ötesinde kahraman Mehmetçikle birlikte attığını belirten Başkan Aktürk, etkinliklerin Kahraman Mehmetçiğin sınır ötesi operasyonları zaferle sonuçlandırmasından sonra yapacaklarını kaydetti.

NEVŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN