Norveç'teki cami saldırganından yine Nazi selamı

Norveç'teki cami saldırganından yine Nazi selamı

Norveç'te El-Nur İslam Merkezi Camii'ne düzenlediği saldırının ardından 'cinayet ve terör' ile suçlanan saldırgan 22 yaşındaki Manshaus, bir kez daha mahkemede Nazi selamı verdi.

Norveç'in başkenti Oslo yakınlarındaki El-Nur İslam Merkezi Camisi'ne düzenlediği saldırının ardından 'cinayet ve terör' ile suçlanan Norveçli Philip Manshaus, bugün çıktığı duruşmada bir kez daha Nazi selamı verdi.

Avukatları Unni Fries ve Audun Becksrom ile Oslo’da hâkim karşısına çıkan 22 yaşındaki Manshaus, tutukluluk süresinin uzatıldığı 9 Eylül'deki duruşmada da heyeti aynı şekilde selamlamıştı. Manshaus hakkındaki suçlamaları reddetmişti.

NE OLMUŞTU?

Philip Manshaus, 10 Ağustos’ta 17 yaşındaki üvey kız kardeşini öldürdükten sonra Barum şehrinde yönetimi Afganlara ait El-Nur İslam Merkezi Camii'ne saldırı düzenlemişti.

Afganistan vatandaşı 65 yaşındaki Muhammed Refik'in engellemesi sayesinde katliamın önüne geçilmiş, saldırıda bir kişi yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN