Öğrencilerden ‘Bahar Kalkanı Harekatı’na destek

Öğrencilerden ‘Bahar Kalkanı Harekatı’na destek

Ordu’nun Gölköy ilçesinde pansiyonda kalan lise öğrencileri, ’Bahar Kalkanı Harekatı’na tam destek vererek, Mehmetçiklere selam gönderdi

27 Şubat’ta Suriye’nin İdlib kentinde hava saldırısı sonrası şehit olan Mehmetçiklerin ardından başlayan ‘Bahar Kalkanı Harekatı’, kaldığı yerden devam ediyor. Başarılı bir şekilde devam eden ve bölgenin temizlenmesi adına sürdürülen operasyona tüm Türkiye’den destek sürerken, öğrenciler de çektikleri video ile hem operasyona destek verdi, hem Türk askerlerinin yanında olduklarını vurguladı.Ordu Gölköy Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan öğrenciler, Mehmetçiğe destek vermek için bir video oluşturdu. Pansiyonda kalan ve bahçede toplanan yaklaşık 50 öğrenci, göndere çekili bayrağa selam durarak komando intikam yeminini hep bir ağızdan okudu.Görüntüler, izleyenlerden tam not aldı.

ORDU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN