Baran Kalaycı, Toronto’ya şampiyonluk için gidiyor

Baran Kalaycı, Toronto’ya şampiyonluk için gidiyor

Osmaniyeli vücut geliştirme şampiyonu Baran Kalaycı, Kanada’nın Toronto kentinde yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek

Önce Avrupa’da geçtiğimiz yıl da Amerika’da vücut geliştirmede Türkiye’yi temsil ederek çeşitli dallarda ödüle layık görülen Baran Kalaycı, önümüzdeki ay Kanada’nın Toronto şehrinde yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda boy gösterecek.4 aylık bir hazırlık sürecinden sonra Toronto’daki şampiyonaya katılmak için hazır olduğunu belirten Kalaycı, “Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip Toronto’dan madalya ile dönmeyi hedefliyorum. 4 aydır çok iyi bir hazırlık süreci oldu. Bu şampiyonanın ardından Avrupa’da ekim ayında çeşitli ülkelerde 3 farklı yarışma daha var. İnşallah Toronto’dan başarılı bir şekilde dönüp tüm hazırlığımızı Avrupa’ya dönük yapacağım” şeklinde konuştu.

OSMANİYE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN