Özel okul teşvik sonuçları ve özel okul tercih kılavuzu yayınlandı!

Özel okul teşvik sonuçları ve özel okul tercih kılavuzu yayınlandı!

Özel okul teşvik bursu başvuru sonuçları ile kredi almaya hak kazananlar okul isimleri belli oldu! Özel okul öğrencisine devlet desteği puanları dün açıklandı! 2015-2016 yılı özel okul tercih kılavuzu da yayınlandı!

Özel okul öğrencisine devlet desteği puanları dün açıklandı! Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, özel okullara devlet desteği kapsamında tercih yapabilecek öğrencilerin puanlarını açıkladıklarını bildirdi. Sonuçlara http://ookgm.meb.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor. 2015-2016 yılı özel okul tercih kılavuzu da yayınlandı!

2015-2016 YILI ÖZEL OKUL TERCİH KILAVUZINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

Özel okul teşvik bursu başvuru sonuçları ile kredi almaya hak kazananlar okul isimleri belli oldu! Özel okul öğrencisine devlet desteği puanları dün açıklandı! 

ÖZEL OKUL TEŞVİK BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) özel okullarda öğrenim görecek öğrencilere verilecek eğitim öğretim desteği için başvurular 2 Eylül Çarşamba Günü sona erdi.  2015-2016 yılı özel okullara devlet desteği kapsamında tercih yapabilecek öğrencilerin puanları ise dün açıklandı. 2015-2016 yılı özel okul teşvik tercihleri 4 Eylül ile 10 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Özel okul teşvik tercih başvuruları bugün başladı!

Özel okullar, MEBBİS üzerinden, öğrenciler ise e-Okul aracılığıyla başvurularını gerçekleştirecek. Tercih işlemi yapacak öğrenciler bugün ilan edilecek. Öğrencilerin tercihleri ise 4-10 Eylül'de alınacak. Yerleştirme sonuçlarının 11 Eylül'de ilan edilmesinin ardından, 14-21 Eylül'de nakil ve kesin kayıt işlemleri yapılacak. Ek yerleştirme sonuçlarının ilanı 22 Eylül'de, ek yerleştirme kayıt işlemleri ise 22-30 Eylül'de gerçekleştirilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN