Rodrigo Dourado kimdir, hangi mevkide oynuyor? Galatasaray Dourado için nabız yokluyor

Rodrigo Dourado kimdir, hangi mevkide oynuyor? Galatasaray Dourado için nabız yokluyor

Fernando Reges’i Sevilla’ya gönderen Galatasaray’ın Rodrigo Dourado için girişimlere başladığı ileri sürülmüştü. Futbol severler de ‘Rodrigo Dourado kimdir, hangi mevkide oynuyor, kaç yaşında ve bonservisi ne kadar? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Galatasaray’a yönelik son dakika transfer haberleri…

Spor Toto Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupasında şampiyonluğa ulaşarak sezonu çifte kupayla noktalayan Galatasaray, Fernando Reges’in Sevilla’ya gitmesinin ardından o bölge için alternatif arıyor. Bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele edecek olan sarı-kırmızılılarda aday, giden Brezilyalının yerine yeni bir Brezilyalı… Galatasaray’ın Internacional'in 1,86’lık yıldızı Rodrigo Dourado için girişimlere başladığı iddia edilirken, çıkan bu haberlerin ardından, ‘Rodrigo Dourado kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi mevkide oynuyor ve bonservisi ne kadar?’ soruları da peşi sıra araştırılmaya başlandı. Tün bu aradıklarınıza karar.com’dan ulaşabilirsiniz…

RODRİGO DOURADI KİMDİR?

17 Haziran 1994 yılında Brezilya'nın Pelotas kentinde doğan 25 yaşındaki Rodrigo Dourado, 1,86 boyunda ve önlibero mevkiinde görev yapıyor. Brezilya U23 Millî Takımında da oynayan Rodrigo Dourado, oynadığı mücadelelerde bir gol atma başarısı gösterdi. Sağ ayak olan Rodrigo Dourado, futbola başladığı Brezilya ekiplerinden Inter B'den 2015'te profesyonelliğe adım atarak, Internacional ile maçlara çıkmaya başladı. Burada başarılı bir 4 sezon geçiren Rodrigo Dourado, Internacional'in kaptanlığını da yapıyor.

19-07/15/5d2b5d18ae298b8e964a8173.jpg

GALATASARAY'DA RODRİGO SÜRPRİZİ

Fernando'nun ayrılmasıyla ön libero pozisyonuna bir transfer yapması beklenen sarı-kırmızılılar için Brezilya'dan sürpriz bir iddia geldi. Galatasaray'ın, Internacional'in kaptanlığını yürüten Rodrigo Dourado'nun peşinde olduğu öne sürüldü. Galatasaray'ın görevlendirdiği yetkililerin geçen günlerde Internacional ile iletişime geçerek oyuncu için şartları sunduğu ve geri döneceğini bildirdiği belirtildi.

19-07/15/5d2b5d17ae298b8f5ffce13f.jpg

'BEKLEDİĞİNDEN YÜKSEK'

Sarı-kırmızılıların aldığı cevabın beklentilerinden yüksek olduğu ve oyuncuya ciddi teklifler olduğu da vurgulandı. Internacional cephesinin, henüz oyuncu için Galatasaray'dan resmî bir teklif gelmediğini ilettiği de ifade edildi. 25 yaşındaki sağ ayaklı orta saha, Mayıs ayında sol dizinden bir operasyon geçirdi ve sakatlıktan yeni döndü. Internacional altyapısından çıkan ve 1,5 yıl daha sözleşmesi olan Sambacı, 6 yıllık profesyonel kariyerinde 133 maçta oynadı ve 2 gol, 5 asistlik bir performans sergiledi.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN