Sakarya'da sahte FBI kimliği ile yakalanan zanlı tutuklandı

Sakarya'da sahte FBI kimliği ile yakalanan zanlı tutuklandı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'ye yönelik Sakarya Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan ve üzerinden sahte FBI kimliği çıkan şahıs, tutuklandı.

Sakarya’da FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve üzerinden sahte FBI kimliği çıkan şahıs, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

CEZAEVİNE KONULDU

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar sonucu jandarma ekiplerince Ferizli ilçesinde yakalanan ve üzerinden sahte FBI kimliği çıkan F.A., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan bugün F.A. ile birlikte adliyeye sevk edilen astsubay Y.Ö. ve esnaf E.Ö. de çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

SAKARYA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN