Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Galatasaray hangi torbada? Futbolda Şampiyonlar Ligi heyecanı

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Galatasaray hangi torbada? Futbolda Şampiyonlar Ligi heyecanı

Bu sezon Türkiye’den sadece Galatasaray’ın mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ne zaman olduğu, futbolseverler tarafından merak ediliyor. Ayrıca Başakşehir’in elemeleri geçemeyerek UEFA Avrupa’ Ligin’de mücadele edecek olması, sarı-kırmızılıların kasasını doldurdu. İşte gelişmeler…

 

Şampiyonlar Ligi heyecanı, Galatasaray’la yaşanacak, tüm Türkiye ise sarı-kırmızılı renkleri Avrupa’nın bir numaralı organizasyonunda kayıtsız destekleyecek. Bu sezon bu klasmanda ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray’ın hangi torbada olduğu ve Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ne zaman olduğu sorgulanıyor. Detaylar karar.com’da…

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray'da taraftarların en çok merak ettiği kura çekiminin ne zaman olacağı. kura çekimi 29 Ağustos Perşembe günü Monaco'da yapılacak.

19-08/21/gazeteler-kisayollnkg.jpg

GALATASARAY KAÇINCI TORBADA?

Galatasaray'ın 4. torbadan gireceği Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlar 17-18 Eylül tarihlerinde başlayacak ve grup aşamasındaki son maçlar ise 10-11 Aralık’ta oynanacak.

Birinci torbada Chelsea, Liverpool, Manchester City, Barcelona, Bayern Münih, Juventus, Zenit ve PSG şu an için kesinleşen takımlar olarak dikkatleri çekiyor.

Atletico Madrid, Real Madrid, Napoli, Borussia Dortmund, Tottenham, Shakhtar Donetsk, Lyon, Benfica, Salzburg, Bayer Leverkusen, Inter ve Valencia de temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında bulunuyor.

1. TORBA

Liverpoool
Manchester City
Chelsea
Barcelona
Juventus
Bayern Münih
PSG
Zenit

2. TORBA

Tottenham
Real Madrid
Atletico Madrid
Borussia Dortmund
Napoli

2 VEYA 3. TORBA

Shakhtar Donetsk
Benfica

3. TORBA

Lyon
Bayer Leverkusen
RB Salzburg
Valencia
Inter

3 VEYA 4. TORBA

Lokomotiv Moskova
Genk
Galatasaray
RB Leipzig

4. TORBA

Atalanta
Lille

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN