Sebahat Tuncel'den tehdit: Bunun altında Türkiye kalır

Sebahat Tuncel'den tehdit: Bunun altında Türkiye kalır

HDP eş Başkanı Figen Yüksekdağ'ın 'Sırtımızı PYD'ye, YPG'ye yaslıyoruz' açıklamasına benzer sözler Sebahat Tuncel'den geldi. Tehditler savuran Tuncel, Tuncel, 'Türkiye için felaket olur' ifadesini kullandı.

HDP eş Başkanı Figen Yüksekdağ'ın 'Sırtımızı PYD'ye, YPG'ye dayıyoruz' sözlerinin yankıları sürerken benzer ifadeler Sebahat Tuncel'den geldi. Tehditler savuran Tuncel, 'Korktuk, sindik sanmayın, önünüzde HDP var Kürdistanlılar var' diyerek operasyonları eleştirdi, 'Bunun altında Türkiye kalır' şeklinde konuştu.

PKK iması

Halkların Demokratik Partisi ve Halkların Demokratik Kongresi (HDK) İstanbul İl Örgütleri Silvan'da yaşanan olaylar nedeniyle Galatasaray Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. HDK eş Başkanı Sebahat Tuncel, burada yaptığı konuşmada, PKK imasında bulunarak 'mücadele devam edecek' dedi.

Tuncel şunları söyledi:

"Seçim sonuçlarına bakarak bizim korktuğumuzu, sindiğimizi ve bu mücadeleden geri çekileceğimizi düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Şimdiye kadar nasıl ayakta durduysak bundan sonra da direnerek ayakta duracağız. Bizim önümüzde engel yok biz her şeyi yaparız diyorsanız önünüzde HDP var, HDK var ve Kürdistanlılar var. Kendi gelecekleri için mücadele etmeye her yerde devam edecekler." dedi.

Tehdit tehdit üstüne: Türkiye altında kalır, felaket olur!

Tehdit dolu sözlerini bir adım ileri götüren Tuncel, "Bir kez daha uyarıyoruz. Hükümet aldığı sonuçları haklarımıza karşı kullanmaya çalışıyorsa bunun altında Türkiye kalır. Dolmabahçe mutabakatına dönülmediği takdirde Türkiye'de çatışma derinleşecektir. Bu çatışmanın derinleşmesi tüm Türkiye açısından felaket olacaktır" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN