Babası muhtar, kendisi belediye başkanı seçildi

Babası muhtar, kendisi belediye başkanı seçildi

Karaman'da Belediye Başkanlığı'nı kazanan MHP'li Savaş Kalaycı'nın babası Ahmet Kalaycı da yapılan yerel seçimlerde muhtar seçildi. 

MHP'den Karaman Belediye Başkanı adayı olan Savaş Kalaycı, yüzde 39,57 oyla, seçimleri kazandı. Kalaycı'nın 4 dönemdir Yeni Mahalle muhtarlığını yapan babası emekli öğretmen Ahmet Kalaycı da yeniden muhtarlığa seçildi. Baba ve oğul girdikleri seçimden iki galibiyetle çıkmayı başardı.

Ahmet Kalaycı yeniden muhtarlığa seçildi.

SAVAŞ KALAYCI KİMDİR?

Endüstri mühendisi, sosyolog, çalışma ekonomisti, iktisatçı, kamu yöneticisi, şehir markası ve imajı konusunda uzman olan  Savaş Kalaycı, Karaman Belediyesi Polikliniği'nde görev yapıyordu. 5 üniversite mezunu olan Kalaycı, yüksek lisansını ise 'Şehir Markası ve İmajı, Yoksulluk Kültürü ve Dayanışma' konuları üzerine yaptı.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN