Binali Yıldırım: Bahçeli mitili attı, asenalar çalışıyor

Binali Yıldırım: Bahçeli mitili attı, asenalar çalışıyor

AK Parti İBB adayı Yıldırım, canlı yayın tartışmasının sonucunu pazar günü sandıkta göreceklerini söyledi. Yıldırım, MHP liderinin Ankara’ya dönmesi için de “Asenalar ve ülkü ocakları gece gündüz burada çalışıyor” yorumunu yaptı.

AK Parti adayı Binali Yıldırım, MHP lideri Bahçeli’nin Ankara’ya dönmesinin çalışmaları etkilemeyeceğini söyledi. Yıldırım “Devlet Bahçeli mitili atmıştır, sürekli mitilin üzerinde oturacak değil. Ama ben biliyorum ki ülkücü ve milliyetçi kardeşlerimiz, Asenalar, ülkü ocakları ve ana kademesi gece, gündüz demeden, çalışma yapıyorlar” dedi. Seçim çalışmaları kapsamında Esenyurt’ta bir fabrikayı ziyaret eden Yıldırım ziyaretin ardından rakibi Ekrem İmamoğlu ile yaptığı canlı yayını ve gündemi değerlendirdi.  

“Eldeki imkanlarla yayının formatını bozmadan adaylar olarak düşüncelerimizi İstanbullularla paylaşmaya çalıştık. Yayının ne getirdiği, ne götürdüğü konusu İstanbulluların takdiridir” diyen Yıldırım yayın öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir nikahta karşılaştıklarını yayından sonra da telefonla görüştüklerini anlattı. Yayının sonucunu pazar günü sandıkta göreceklerini söyleyen Yıldırım, vatandaşların kararlarını pazar günü vereceğini ifade ederek, İstanbul’un geleceğini ilgilendiren bu konuda sandığa gitmek suretiyle demokratik hakkını kullanmasını istediğini söyledi.       

Yıldırım bir programda kendisine az rakibine 4 dakika daha fazla süre tanındığın söyleyen bir muhabire de ““eçmiş bitmiş bir olay. Bunları tartışmanın anlamı yok. Zaten soyal medyada yeterince tartışılıyor” yanıtını verdi MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Ankara’ya geri döndüğünün hatırlatılması üzerine Yıldırım şunları söyledi: “Devlet Bahçeli mitili atmıştır, sürekli mitilin üzerinde oturacak değil. Dolaşıyor, çalışıyor. Bir genel başkandır, istediği zaman programlarını icra edecektir. Ama ben biliyorum ki ülkücü ve milliyetçi kardeşlerimiz, Milliyetçi Hareket Parti teşkilatı, Asenalar, ülkü ocakları ve ana kademesi gece, gündüz demeden, özellikle hemşehri grupları üzerinde milletvekilleri ve parti teşkilatlarının katıldığı yoğun çalışma yapıyorlar. Zaman zaman bu programlara biz de katılıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yok.” 

Sayıştay’ın 2018 raporlarının halen yayınlamdağı açıklamasının hatırlatılması üzerine Yıldırım “Bu da bizim söylediklerimizi doğruluyor. Demek ki Ekrem Bey, yanlış rapor okumuş” diye konuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN