Binali Yıldırım Twitter'daki bio'sunu güncelledi

Binali Yıldırım Twitter'daki bio'sunu güncelledi

Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun galibiyetiyle sonuçlanan 23 Haziran İstanbul seçimlerinin ardından Twitter'daki bio'sunu güncelledi. Yıldırım 'Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı' olan bio'sunu 'AK Parti İzmir Milletvekili' olarak değiştirdi.

23 Haziran'da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminde AK Parti adına yarışan Binali Yıldırım, Twitter'da biyografisini değiştirdi.

AK Parti tarafından bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun galibiyetiyle sonlanan seçim sonrası Twitter'da bio'sunu güncelledi.

Yüzde 44.99 oy oranıyla yarışı ikinci sırada tamamlayan Yıldırım 'Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı' olan bio'sunu 'AK Parti İzmir Milletvekili' olarak değiştirdi.

19-06/25/binali-yildirim.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN