Canlı yayında yalan polemiği: Yalan ifade, uydurma ifade hoş değil

Canlı yayında yalan polemiği: Yalan ifade, uydurma ifade hoş değil

İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasında 'yalan' polemiği gerçekleşti.

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun buluştuğu canlı yayın programına 31 Mart seçimleri ve sonrasındaki gelişmelere dair tartışmalar damga vurdu. Moderatör İsmail Küçükkaya'nın oyların yeniden sayımı ile ilgili sorusuna yanıt veren CHP adayı Ekrem İmamoğlu, ''Yalan, uydurma ifade hoş değil'' dedi.

İşte Küçükkaya'nın sorusu ve Ekrem İmamoğlu'nun yanıtı:

İsmail Küçükkaya: Yeniden sayımı AK Parti söylüyor. Ama özellikle siz de 23 Haziran’a yönelik yorumlarınızı bekliyorum.

Ekrem İmamoğlu: Saat 9 gibi açıklama yaptığım doğrudur. Şunu söyledim; Açıklama yapmaya mecbur hissettik. 1,5 saat hukuksuz yayın yapmıştır TV kanalları. 'AA beni ilgilendirmez' diyor Sayın Yıldırım. Yalan ifade, uydurma ifade hoş değil. Gerekçeye göre karar veriyor. YSK. Sayımı yapanların hukuksuz olduğunu söylüyor. Sayımla ilgili hiçbir şey yok. 'Çaldılar' demiyor YSK. Soyadına göre seçmeni tanıklarını söylediler. Bunlara kimse inanmaz. Yenilenen seçim bir demokrasi süreci mücadelesidir. Ben seçilmiş belediye başkanıyım. Yenilenen seçim bir demokrasi mücadelesidir. 16 milyon insanın hakkını gasp edenlere karşı verilen bir demokrasi mücadelesidir. 'Beka sorunu var' diyenler. Bu süreçte hiç beka sorunu yok. Kul hakkı yenmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN