Ekrem İmamoğlu, malvarlığını açıkladı

Ekrem İmamoğlu, malvarlığını açıkladı

Resmi olmayan sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu, malvarlığını açıkladı. Malvarlığı beyanına göre, İmamoğlu çiftinin Beylikdüzü, Balıkesir Edremit'te daire ve arsalardan oluşan toplam 4 milyar 841 bin TL değerinde 17 taşınmazı bulunuyor.

Resmi olmayan sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu, mal varlığını açıkladı. 

İmamoğlu'nun basın ofisinden yapılan açıklamada, eşi Dilek İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun da malvarlıkları kamuoyuyla paylaşıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce Sayın Binali Yıldırım ile katıldığı ortak yayında ailesinin malvarlığını şeffafça açıklayacağını duyurmuştu. Şimdi size ilk olarak Ekrem-Dilek İmamoğlu'nun malvarlığı listesini daha sonra da babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı listesini sunuyoruz."

İMAMOĞLU ÇİFTİNİN 17 TAŞINMAZI VAR

Açıklanan malvarlığı beyanına göre, İmamoğlu çiftinin Beylikdüzü, Balıkesir Edremit’te daire ve arsalardan oluşan toplam 4 milyar 841 milyon TL değerinde 17 taşınmazı buluyor.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre, İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun, Garanti ve Ziraat Bankası'ndaki iki hesabında yaklaşık 1,4 milyon lira nakit parası, 841 bin lira değerinde pırlanta ve altını, 254 bin lira değerinde bir cipi bulunuyor.

Ekrem İmamoğlu; Avusturya'da yaşayan iş adamı arkadaşı Hüseyin Tütüncü‘ye 140 bin Euro, İmamoğlu İnşaat'a 250 bin lira (sermaye borcu), babası Hasan İmamoğlu’na 1 milyon 913 bin lira borçlu görünüyor.

İMAMOĞLU İNŞAAT ŞİRKETİ'NDE YÜZDE 60 HİSSESİ VAR

İmamoğlu'nun hissesinin tamamına sahip olduğu SSB Gayrımenkul Şirketi’nden ise 3 milyon 603 bin lira alacağı var. İmamoğlu'nun İmamoğlu İnşaat Şirketi'nde yüzde 60, SSB Gayrımenkul Şirketi'nde ise yüzde 100 hissesi bulunuyor.

İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu’nun mal beyanında ise İstanbul, Yalova ve Trabzon ile Ankara'nın Sincan, Balıkesir'ın Edremit ve Aydın'ın Kuşadası ilçelerinde taşınmazlar var.

19-06/25/01.jpg

19-06/25/02.jpg

19-06/25/03.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN