İmamoğlu'dan 'Büyükçekmece' açıklaması: Ankara'yı yanıltıyorlar

İmamoğlu'dan 'Büyükçekmece' açıklaması: Ankara'yı yanıltıyorlar

Büyükçekmece'de sahte seçmen iddiaları hakkında konuşan İmamoğlu "Büyükçekmece'nin sürecini şaibeli hale getirip buradan yol haritası oluşturma çabası var. Elimizdeki tüm verilerle 'acaba var mı' dedirtecek hiçbir şey yok. Büyük bir yanlış içine düştüklerini, Ankara'yı yanılttıklarını görüyorum" dedi.

Kesin olmayan resmi sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece'ye yönelik 'sahte seçmen' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

İmamoğlu'nun açıklamaları kısaca şöyle: 

"Hukuken geriye dönük hesap sorma hakkına sahip değiller. Hukuken böyle bir hakları yok. Beyan ettikleri gibi bir nüfus hareketi yok. Yalan. Büyükçekmece nüfus hareketliliği bakımından makul ilçelerden biri. İnsanları aldatmayalım. Üç, insanları rencide edecek şekilde bir süreç yaratıyorlar. Büyükçekmece'nin sürecini şaibeli hale getirip buradan yol haritası oluşturma çabası var.

"ANKARA'YI YANILTIYORLAR"

Elimizdeki tüm verilerle 'acaba var mı' dedirtecek hiçbir şey yok. Büyük bir yanlış içine düştüklerini, Ankara'yı yanılttıklarını görüyorum. Dünyaya bizi rezil ediyorlar. Soyadı kısmı, komedi. Mesnetsiz olunca süreç tamamen doğru olmayan kavramlar üzerinde tanımlama olunca ne söyleseler komik gelmeye başladı.

"YSK 'HAYALİ SEÇMEN YOKTUR' DEMİŞTİ"

Yasa çok net. Bahsedilen seçmen listeleriyle ilgili itirazlar olmuş, asılmış netleşmiş. YSK çıkmış demiş ki, 'hayali seçmen yoktur", ilgili bakanlıklar çıkmış listelerle ilgili güvence yoktur demiş. Şimdi neyi arıyor?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN