Operadaki 'Her şey çok güzel olacak' sloganlarına cevap: Bizi sevmeyenleri de seviyoruz

Operadaki 'Her şey çok güzel olacak' sloganlarına cevap: Bizi sevmeyenleri de seviyoruz

Cuma namazı çıkışı konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, dün katıldığı opera gösteriminde atılan "Mustafa Kemal'in askerleriyiz. Her şey çok güzel olacak" sloganlarıyla ilgili konuştu. Yıldırım "Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz" dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım "Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz" dedi. 

Cuma namazını Eyüp Sultan Camisi'nde kılan Yıldırım, çıkışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

19-05/17/ana-manset-1558096561.jpgBinali Yıldırım, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları kırmayarak fotoğraf çekildi.

"BİZ HERKESİ SEVİYORUZ"

Cami çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yıldırım, seçim koordinasyon merkezinin hazırladığı program için Eyüpsultan'da bulunduğunu söyledi. 

Dün katıldığı opera gösteriminde "Her şey çok güzel olacak" sloganlarına gülümseyerek ve alkış yaparak karşılık verdiğinin hatırlatılması üzerine Yıldırım, "Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz." dedi. 

EYT SORUSUNA DA CEVAP

"Emeklilikte yaşa takılanlar için seçimden önce 'biraz sabır' demiştiniz, gelişme var mı?" sorusuna ise Yıldırım, "İlgili bakanlığımız çalışmalarını yapıyor." yanıtını verdi.  Binali Yıldırım'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN