Soylu'dan Koç Holding'e 'ananaslı' cevap: Sizin talihsizliklerinizi iyi biliriz

Soylu'dan Koç Holding'e 'ananaslı' cevap: Sizin talihsizliklerinizi iyi biliriz

Koç Holding'in özel uçak iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamaların ardından İçişleri Bakanı Soylu Twitter üzerinden imalı bir paylaşımda bulundu. "İmamoğlu'nun bahse konu olan uçuşları, faturaları kesilerek tahsilatları gerçekleşmiştir." diyen holding yönetimine, Soylu ananas emojisi kullanarak "Sizin talihsizliklerinizi iyi biliriz. Bildiğimizi de bilirsiniz..." sözleriyle cevap verdi.

Koç Holding, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na holdinge ait uçağın tahsis edildiğini dillendirmesinin ardından bir açıklama yaptı. Soylu'nun "Gezi olaylarında otel tahsis edenler, Gezi olaylarında Taksim'deki otellerini tahsis edenler bugün uçaklarını tahsis ediyorlar" şeklindeki ifadelerinin 'talihsiz' olduğunu belirten holding yönetimi, açıklamasında İmamoğlu'nun Setair özel havacılık şirketi aracılığı ile söz konusu uçağı kiraladığını vurguladı.

Bu açıklamaların ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da dikkat çeken bir Twitter paylaşımı geldi. "İmamoğlu'nun bahse konu olan uçuşları, faturaları kesilerek tahsilatları gerçekleşmiştir. Bu durumu izah ediyor olmaktan ötürü de hicap duyuyoruz" diyen holding yönetimine, Soylu ananas emojisi kullanarak "Sizin talihsizliklerinizi iyi biliriz. Bildiğimizi de bilirsiniz..." sözleriyle cevap verdi.

19-06/09/suleyman-soylu.jpg

Twitter'dan traş olurken çekilen bir fotoğrafını kullanarak paylaşım yapan Soylu "Ben tıraşımı Yunanistan’da olmam Türkiye’de, Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde, Kahtalı Mahmut Usta’da olurum. Sizin talihsizliklerinizi iyi biliriz Bildiğimizi de bilirsiniz..." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN