Tatilciye sandık daveti

Tatilciye sandık daveti

İstanbul seçiminde geri sayım başlarken ‘sandık başında olun’ çağrıları arttı. AK Parti’nin Yıldırım için hazırladığı afişlerde ‘Oy kullanacak hemşehrilerimizin ulaşımı il başkanlığımız tarafından gerçekleştirilecek’ denildi.

İstanbu Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi için çalışmalar devam ederken, AK Parti Genel Merkezi, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için 81 ilin genelinde afiş ve pankart çalışması yapılması talimatını verdi.

Yıldırım’ın İzmir milletvekili olması nedeniyle bu çalışmalar kente daha yoğun gerçekleştirildi. Pankartlarda oy kullanmak amacıyla İstanbul’a gidecek seçmene ulaşım imkanı sağlanması için hangi telefon numaralarını arayacaklarının bilgisi de verildi. Öte yandan seçim çalışmalarını sürdüren Yıldırım dün Yeni İstanbul Havaalanı’na giderek Havalimanı Taksiciler Kooperatifi binasının açılışını yaptı. Duraktaki bir taksinin direksiyonuna geçerek yolcu terminal binasına kadar aracı kullanan Yıldırım “Buranın başlamadan önceki halini biliyorum. Şöyle uzaktan baktım, ‘burası nasıl dünyanın en büyük havalimanı olacak?’ diye zaman zaman karamsarlık yaşadığım dönemler oldu. Çok büyük zorluklar yaşadık ama hamdolsun başardık” dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN