Türk gemisi Karadeniz'de kayboldu: 12 personele ulaşılamıyor

Türk gemisi Karadeniz'de kayboldu: 12 personele ulaşılamıyor

Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan Türk gemisi ile sığındığı Ereğli Limanı'ndan ayrıldıktan sonra irtibat kesildi. Yetkililer 'Kafkametler' isimli gemi ve 12 mürettebatıyla yeniden iletişim kurmaya çalışıyor.

Karadeniz'de yağmurlu ve fırtınalı hava etkisini göstermeye devam ediyor. Zonguldak'ta hava muhalefeti nedeniyle eğitime bir gün ara verilirken su seviyesindeki yükselmeler nedeniyle cezaevindeki hükümlüler başka cezaevlerine nakledildi. Şiddetli fırtına nedeniyle bir gemi de ortadan ikiye bölünerek karaya oturdu.

TÜRK GEMİSİNE ULAŞILAMIYOR

Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan Türk bayraklı kuru yük gemisi, Karadeniz bölgesinde etkili olan fırtına nedeniyle Ereğli Limanı'na sığındı. Burada barınamayınca tekrar hareket eden gemiyle irtibat, iç limandan çıktıktan kısa süre sonra kesildi.

8156050.jpg

Liman yetkililerinin, "Kafkametler" isimli 12 Türk personeli bulunan gemiyle yeniden iletişim kurma çalışmaları sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN