Ankaralılar müjde, beklenen an geldi! Duyan herkes akın akın oraya gidiyor! Çay, kahve, su resmen bedava…

Ankaralılar müjde, beklenen an geldi! Duyan herkes akın akın oraya gidiyor! Çay, kahve, su resmen bedava…

Ankara'da yaşayan milyonlarca insanı yakından ilgilendiren yeni bir haber geldi. Bunu duyan herkes akın akın oraya gidecek. Çayından kahvesine, suyundan oturma alanına kadar her şey bedava denecek kadar ucuz. İşte detaylar…

Yenimahalle Kentkoop Mahallesi’ne Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Batıkent Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlamıştı. Söz konusu projenin çalışmaları tamamlandı. İlk etabı 10 Mart 2024 tarihine kadar bitirilen Batıkent Rekreasyon Alanı’nda BelPa Kafe, Gençlik Merkezi ve Yaşlı Kreşi gibi sosyal imkanların bulunuyor. Bu yerin en önemli özelliklerinden biri ise çay, kahve, su fiyatları oluyor.

adsiz-tasarim-6.jpg

431 BİN 600 METREKARELİK ALAN

Söz konusu çalışmaya ilişkin ilk açıklamayı yapan isim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmuştu. Yavaş, “Batıkent Rekreasyon Alanı için geri sayım başladı. Atıl durumda bulunan 431 bin 600 metrekarelik alana kurulan Batıkent Rekreasyon Alanı’nın ilk etabını 10 Mart’a kadar tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz. İçerisinde BelPa Kafe, Gençlik Merkezi ve Yaşlı Kreşi gibi sosyal imkânların bulunduğu tesisimiz Ankara’ya çok yakışacak” ifadelerini kullanmıştı.

adsiz-tasarim-5.jpg

KAFE FİYATLARI CEZBEDİYOR

Büyükşehir tarafından yapılan bu proje kapsamında bir kısımda hala çalışmalar devam ederken Batıkent Rekreasyon Alanı’nda bulunan Belpa Coffee, dikkatleri üzerine çekiyor. Söz konusu bu kafedeki fiyatlar duyanları şaşkına çeviriyor. Kafedeki fiyatlar şu şekilde karşımıza çıkıyor:

  • Çay 2 TL
  • Su 3 TL
  • Türk Kahvesi 3 TL
  • Maden Suyu 5 TL

adsiz-tasarim-4.jpg

adsiz-tasarim-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN