Burhaniye’de 23 Nisan coşkusu

Burhaniye’de 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burhaniye’de coşku ile kutlandı. Ata’mızın çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreni ile başladı.

Burhaniye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk törenine, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban, Ayten Tuna, Tamer Midilli, Burhaniye Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni katıldı.

Atatürk Anıtına, Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi bırakıldı. Çelenk sunum töreni ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlama töreni 8 Eylül Stadyumu’nda yapılan kutlama ile devam etti.

ÖĞRENCİLER HARİKALAR YARATTI

Burhaniye 8 Eylül Stadı’nda devam eden kutlama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Düzenlenen kutlama törenine, Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon Komutan Vekili Albay Murat Özkan, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş, Birinci Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Erhan Emre, Balıkesir Üniversitesi (B.U.B.F.A) Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Burhaniye İlçe Jandarma Komutan Vekili Ast. Kıd. Başçavuş Serkan İrez, Burhaniye Askerlik Şube Başkan Vekili Personel Teğmen Yusuf Vural, CHP Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Burhaniye Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşların katılımlarıyla, 8 Eylül Stadyumu’nda 23 Nisan coşkusu devam etti.

Kutlama töreni, öğrencilerin halk oyunları gösterileri, şiirlerini okuması ve ront gösterileri, jimnasitik gösterileri ve müzik dinletileri ile devam etti. Gösterilerin ardından yapılan ödül töreni ile farklı yaş kategorilerinde resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Dereceye giren öğrenci listesi;

Resim yarışmasında farklı yaş gruplarında 1. olan öğrenciler: Zeynep Nehir Anar, Zehra Velioğlu

Şiir yarışmasında farklı yaş gruplarında 1. olan öğrenci: Yağmur Nisan İnce,

Resim yarışmasında farklı yaş gruplarında 2. olan öğrenciler: Nihal Özcan, Fatma Suda Akyol

Şiir yarışmasında farklı yaş gruplarında 2. olan öğrenci: Neslihan Karakaya

Resim yarışmasında farklı yaş gruplarında 3. olan öğrenciler: Beril Genç, Görkem Önal

Şiir yarışmasında farklı yaş gruplarında 3. olan öğrenci: Deniz Duman

Tören sonunda, protokol üyeleri tören alanına inerek gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen komite üyelerini kutlayarak, anlamlı günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Burhaniye Belediyesi'nin ücretsiz olarak çocuklara özel düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği çeşitli etkinliklerle çocukların bu anlamlı günlerini doyasıya kutlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN