Bursa'da ilginç olay... Müşterisini ölümden kurtardı sonra tıraşa devam etti

Bursa'da ilginç olay... Müşterisini ölümden kurtardı sonra tıraşa devam etti

Bursa’da bir berber müşterisini tıraş ettiği sırada korku dolu anlar yaşadı. Müşterinin dilinin boğazına kaçtığı gören berber, eliyle duruma müdahale etti. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansırken, müşterisini ölümden kurtaran berber daha sonra tıraşa kaldığı yerden devam etti.

Bursa'da, bir berber dükkanında yaşanan olay, adeta nefesleri kesti. Merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi'nde bulunan bir berber dükkanında tıraş olmak için gelen bir vatandaşın, sakal tıraşı esnasında dilinin boğazına kaçmasıyla yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 50 yaşındaki berber Muhammet Bayraktar, müşterisinin hayatını kurtardı sonra da tıraşına devam etti.

yeni-proje-6-001.jpg

TEDAVİYİ KABUL ETMEYİP TIRAŞA DEVAM ETTİLER

Daha sonra müşterisine su veren Bayraktar, müşterisinin “İyiyim” demesi üzerine tıraşına kaldığı yerden devam etti.

yeni-proje-7-001.jpg

O anları anlatan Bayraktar, “Tıraş yapma aşamasına geldim. O arada müşterimin rengi morarmaya başladı. Sesi de çıkmayınca hemen ağzını açmaya çalıştım. Parmağımı dişlerinin arasından ağzına soktum. Dili geriye doğru kabarmıştı. Bu yüzden de nefes alamıyordu. Dilini çekince nefes almaya başladı ve ben de rahatladım. Daha sonra da tedaviyi kabul etmeyince ben de tıraşıma kaldığım yerden devam ettim. Ben de 4 yıl önce halı sahada çarpışıp yere düşmüştüm. O an aklıma geldi, benim de dilim boğazıma kaçmıştı” diye konuştu.

yeni-proje-8-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN