Düğün salonunda yangın çıktı, kına gecesi sokakta devam etti: İtfaiye erleri de eğlenceye katıldı

Düğün salonunda yangın çıktı, kına gecesi sokakta devam etti: İtfaiye erleri de eğlenceye katıldı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, kına gecesi sırasında çatısında yangın çıkan düğün salonu dumanla kaplanınca davetliler eğlenceye sokakta devam etti. Düğüne itfaiye erleri de eşlik etti.

Bilecik’te bir düğün salonunda kına gecesi sırasında yangın çıktı. Salonu bir anda dumanlar sarınca gelin ve damat ile davetliler tahliye edildi. Yangının durduramadığı düğün, sokakta devam etti.

yeni-proje-4-002.jpg

Osmaneli Belediyesi Göksu Düğün Salonunda Rümeysa Polat ve Atakan Sağlam çiftinin kına eğlencesi devam ederken duman kokusu yayılmaya başladı.

yeni-proje-5-001.jpg

Kısa sürede salona dolan duman nedeniyle genç çift, aileleri ve davetliler dışarı çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen Osmaneli Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, çatıda elektrik kontağından çıkan yangını söndürdü.

yeni-proje-6-002.jpg

Eğlencenin yarım kalmasını istemeyen davetliler, soğuk havaya rağmen düğün salonunun önünde bir süre davul zurna eşliğinde oynadı. Sokakta devam eden eğlenceye kısa süreliğine bir itfaiye eri de eşlik etti.

yeni-proje-7-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN