Kırklareli'de tarihi binada yangın

Kırklareli'de tarihi binada yangın

Kırklareli'de kafe olarak kullanılan Geç Osmanlı dönemine ait 2 katlı tarihi binada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Karakaş Mahallesi Karakaşbey Sokak'ta bulunan tarihi bir binada çıkan yangın büyük endişe yarattı. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, yangına müdahale bulundu.

3.png

Geç Osmanlı dönemine ait olan ve kafe olarak kullanılan 2 katlı tarihi bina, henüz belirlenemeyen bir nedenle alevlere teslim oldu. Yangının kontrol altına alınması için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ederken, Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları da (TOMA) yangınla mücadeleye destek verdi.

1.png

Yangının etkisiyle yanında bulunan 4 katlı apartmanın da mantolama kısmının alev alması sonucu, bina sakinleri güvenliklerinin sağlanması için tahliye edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yangına müdahale devam ederken, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Belediye Başkanı Derya Bulut ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz bölgeye gelerek ekiplerin çalışmalarını yakından takip etti.,

2.png

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

İki katlı tarihi binada çıkan yangın söndürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN