YUNTKÖY-DER’den Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti

YUNTKÖY-DER’den Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti

Yuntdağ Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kalkınma, Turizm, Kültür ve Spor Derneği (YUNTKÖY-DER) Başkanı Seyit Ali Şenli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Yuntdağ Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kalkınma, Turizm, Kültür ve Spor Derneği Başkanı seyit Ali Şenli ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Başkan Ferdi Zeyrek’i tebrik eden Dernek Başkanı Seyit Ali Şenli, görevinde başarılar diledi. Ziyaretleri nedeniyle Şenli ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileten Başkan Ferdi Zeyrek ise, “Göreve başlayalı yaklaşık 45 gün oldu. Ben Manisa aşığı bir insanım. Allah nasip etsin burada yaşlanıp burada ölelim. Bana deseler ki git Bornova’da otur oturamam ben. Benim bütün köküm burada. Ben Manisa’yı çok seviyorum. İnşallah hakkıyla hizmet yapmak bizlere nasip olur. Adaletli oluruz, hakkaniyetli oluruz, eşit oluruz. Bunlar bizim olmazsa olmazımız” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN