Şırnak'ta terör operasyonu: 2 terörist etkisiz hale getirildi

Şırnak'ta terör operasyonu: 2 terörist etkisiz hale getirildi

Pençe Harekatı kapsamında da Kuzey Irak'ın Zap ve Metina bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 5 terörist etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanlığı, iç güvenlik operasyonları kapsamında Şırnak'ta iki teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, iç güvenlik operasyonları kapsamında Şırnak'ın Uludere ilçesi kırsalında iki teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, iç güvenlik operasyonları kapsamında Uludere kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca hava destekli operasyon gerçekleştirildiği belirtildi. 

Açıklamada, iki teröristin silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiği, bölgedeki operasyonların devam ettiği ifade edildi.

PENÇE'DE 5 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ

Pençe Harekatı kapsamında Kuzey Irak'ın Zap ve Metina bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Pençe Harekatı kapsamında Kuzey Irak'ın Zap ve Metina bölgelerine hava harekatları düzenlendiği belirtildi. Harekatlar sonucu 5 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiği açıklandı. 

ANKARA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN