Gürün şehitleri için yürüdü

Gürün şehitleri için yürüdü

Sivas’ın Gürün ilçesinde düzenlenen yürüyüşle, şehitlerimiz anılarak terörle mücadeleyi sürdüren askerlerimiz destek mesajları verildi

Sivas’ın Gürün ilçesinde, Bahar Pınarı Harekatına destek vermek için yüzlerce Gürünlü Türk bayrakları ile meydanlara çıktı. “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları ile yürüyen Gürünlüler, sınır ötesindeki askerlerimize destek mesajları verdi. Kalabalığa hitaben konuşan Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, şehitlerimizin peygamber efendimize komşu olduğunu belirterek, “Bizleri idare eden büyüklerimize rabbimiz yar ve yardımcı olsun. Bu vatan bizim, bu millet bizim. Biz bu topraklarda doğduk büyüdük, bu topraklarda öleceğiz. 2 metre kare toprağa sığacak ne kalbimiz var ne vücudumuz var. Onun için biz bu topraklara sığıyoruz. Rabbim bu millete acı günler yaşatmasın. Ama bu milletin hürriyet ve bağımsızlığı acı günler yaşamamızı gerektiriyorsa da boynumuz kıldan ince” dedi.Öte yandan Gürün Ulu Camide şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaz öncesi ise Mevlit-i Şerif okundu. Şehitlerimiz ve sınır ötesindeki askerlerimiz için dualar edildi.

SİVAS/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN