Son dakika! 2. Ordu Komutanı Burseya Dağı'nda

Son dakika! 2. Ordu Komutanı Burseya Dağı'nda

Zeytin Dalı Harekatı'nı yöneten 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Temel Burseya Dağı'na gitti. Korgeneral Temel bölgede askeri birlikleri denetleyip bilgi aldı.

Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı harekâtında 10. güne girildi. TSK ve ÖSO birliklerinin ilerleyişi sürüyor. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 597'ye ulaştı. Kara birilkleri ilerlerken tererist mevzilerini Fırtına obüsleri ve uçaklar yerle bir ediyor. Dün harekatta çok önemli olan stratejik noktadaki Burseya Dağı ele geçirildi.

18-01/29/komutan1.jpg

ÜS BÖLGESİ OLUŞTURULUYOR

PKK/PYD terör örgütü kontrolündeki Burseye Dağı, havadan ve karadan bombardımanın ardından Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu kontrolüne geçtikten sonra hakim tepeleri çıkan Mehmetçik, Burseye Dağı'nda üs bölgesi oluşturuyor.

18-01/29/komutan.jpg

KOMUTAN VE VALİ O DAĞA ÇIKTI

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan ile 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'in, dün ele geçirilen Burseye Dağı'na gelerek durumu yerinde gördü.İncelemelerde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarını da denetleyerek moral veren Temel, beraberindeki komutanlarla Burseya Dağı ve çevresinde alınan güvenlik tedbirleri ile tahkimatı değerlendirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN