Son dakika! Bahçeli: Beşiktaş kararını değiştirmeli

Son dakika! Bahçeli: Beşiktaş kararını değiştirmeli

MHP Lideri Bahçeli, Beşiktaş'ın maça çıkmama kararından dönmesi gerektiğini söyleyerek, "Beşiktaş hata yapmaz, yapmamalı. Beşiktaş'a yakışanı 57 dakika oynamışlar, kalanı da tamamlamak. Galip gelirsiniz mağlup olursunuz o ayrı" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam bir restoranda gazetecilerle bir araya gelerek gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Bahçeli, olaylı derbinin kaldığı yerden devam edeceği kararının ardından maça çıkmayacağını açıklayan Beşiktaş'ı eleştirerek ''Beklenen netice alınmadı diye sahadan kaçılmaz'' ifadesini kullandı.

'BEŞİKTAŞ'A YAKIŞAN GERİ KALANI TAMAMLAMAK'

Devlet Bahçeli, Beşiktaş yöneminin karardan vazgeçmesi gerektiğini söyleyerek "Beşiktaş hata yapmaz, yapmamalı. Beşiktaş'a yakışanı 57 dakika oynamışlar, kalanı da tamamlamak. Galip gelirsiniz mağlup olursunuz o ayrı" dedi.

Partiler arası kutuplaşmanın kulüpler arası kutuplaşmaya çevrilmemesi gerektiğini söyleyen Bahçeli, "O taraftarların ne yapacağı ileride belli olmaz. Onu Beşiktaş’ın Başkanı ne Fenerbahçe'nin Başkanı taşıyabilir. Onun için Beşiktaş kararını değiştirmelidir. Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN