Alisson, İstanbul'daki Süper Kupa finalinde yok

Alisson, İstanbul'daki Süper Kupa finalinde yok

Premier Lig’in ilk haftasında Norwich ile oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan Liverpool'un kalecisi Alisson Becker'in, İstanbul’da oynanacak olan Süper Kupa’da forma giyemeyeceği açıklandı.

Liverpool’a Süper Kupa maçı öncesinde kaleci Alisson Becker’dan kötü haber. Premier Lig’in ilk haftasında Liverpool, sahasında Norwich’i 4-1 mağlup ederken, Brezilyalı file bekçisi Alisson Becker, karşılaşmanın 36. dakikasında kendisini yere bırakırken oyuna devam edemedi. Yerini Adrian’a bırakan Alisson’un, yapılan tetkikler sonrasında takımdan bir müddet uzak kalacağı açıklandı. 14 Ağustos Çarşamba günü Beşiktaş’ın stadında Chelsea ile Liverpool arasında oynanacak olan UEFA Süper Kupa’nda yıldız kalecinin forma giyemeyeceği öğrenildi. Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Kloop da, Alisson’un Süper Kupa’da oynamayacağını açıkladı.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN