Beşiktaş yeni golcüsüne kavuşuyor! Kartal süper yıldızı getiriyor: 238 gol 162 asist...

Beşiktaş yeni golcüsüne kavuşuyor! Kartal süper yıldızı getiriyor: 238 gol 162 asist...

Yeni sezonda gol yollarındaki kaliteyi artırmayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü Almanya'ya dikti. Kartal, golcü transferinde kolları resmen sıvadı.

Süper Lig'de üçüncülüğü, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, sezon sonunun yaklaşmasıyla transfer operasyonuna başladı. Kartal, yeni golcüsünü Almanya'da buldu.

Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmeyi hedefleyen Beşiktaş, hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Gol yollarındaki kaliteyi artırmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, Alman dünya yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fanatik'in haberine göre; Kartal, sezon sonunda Alman devi Borussia Dortmund ile yollarını ayıracağını açıklayan 34 yaşındaki yıldız golcü Marco Reus'u kadrosuna katmak için harekete geçti.

Siyah-beyazlı ekibin Alman yıldızla ilgili geçtiğimiz ay temaslara başladığı öne sürüldü. Kartal'ın bu transferde ısrarcı olduğu ve 34 yaşındaki yıldız golcüyü kadrosuna katmak için tüm şartları zorlayacağı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 34 yaşındaki yıldız golcü bu sezon Dortmund forması altında 38 karşılaşmada görev alırken 8 gol 9 asiste imza attı.

Alman golcü, futbol kariyeri boyunca ise 624 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 238 gol 162 asiste imza attı. Kartal'ın Reus transferinde ısrarcı olduğu ve bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.Resmi - Marco Reus, 12 yıl sonra Dortmund'dan ayrılıyor | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN