Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat müjdeyi verdi, efsanevi hoca geliyor: Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat müjdeyi verdi, efsanevi hoca geliyor: Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta hoca arayışı devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de istediği başarıyı yakalayamayan siyah-beyazlı ekip, birçok hoca ile yolları ayrılma kararı almıştı. En son olarak Portekizli hoca Fernando Santos ile ani bir şekilde yolları ayıran Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu. Başkan Hasan Arat taraftara müjdeli haberi verdi. Efsanevi hoca tekrardan takımın başına getiriliyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun! İşte sürpriz transferin perde arkası...

Bu sezon Süper Lig'de istediği başarıyı yakalamayan Beşiktaş'ta hoca arayışı sürmeye devam ediyor. Fernando Santos ile yolları ayıran siyah-beyazlı ekip artık takımın başına emin ellere bırakılacak bir hoca getirmek istiyor. Birçok isim gündeme gelirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Hasan Arat müjdeyi verdi. Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

HASAN ARAT MÜJDEYİ VERDİ! BEŞİKTAŞ'IN YENİ HOCASI BELLİ OLDU

Fotospor'da yer alan habere göre, Fernando Santos'un ayrılığı sonrası teknik direktör arayışlarını hızlandıran siyah-beyazlı kulüpte sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Hasan Arat müjdeli haberi verdi. Alınan bilgilere göre, Beşiktaşlı yöneticilerin Şenol Güneş ile görüşmelere başladığı ifade edildi.

yeni-proje-2024-05-02t140231-131.jpg

GÖRÜŞMELER BAŞLADI...

Bu sezon 5 farklı teknik adam ile çalışan siyah-beyazlı kulüpte yabancı isimlerin dışında sürpriz bir isim daha gündeme geldi. Söylenen ve yazılan isimlerin aksine Şenol Güneş'in siyah-beyazlı takımı çalıştırmaya en yakın kişi olduğu öne sürüldü.

yeni-proje-2024-05-02t140242-434.jpg

Öte yandan Dortmund - PSG mücadelesini izleyen Başkan Arat, Teknik Direktör Nuri Şahin'in ardından Alman çalıştırıcı Hansi Flick ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN