Beşiktaş'ın yeni teknik adamı belli oldu! Resmi açıklama an meselesi...

Beşiktaş'ın yeni teknik adamı belli oldu! Resmi açıklama an meselesi...

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Beşiktaş, teknik adam arayışlarını hızlandırdı. Kartal'ın yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Ocak ayında göreve gelen Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra Serdar Topraktepe ile sezonu tamamlama kararı alan Beşiktaş, teknik adam arayışlarını hızlandırdı. Yeni sezonda yeniden yapılanmaya giderek şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekibin yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlayacak olan siyah-beyazlı ekip, teknik adam çalışmalarını hızlandırdı.

A Spor'un haberine göre; Yerli ve yabancı birçok isimle masaya oturan siyah-beyazlı ekipte ibre Sergen Yalçın'a döndü. Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Antalyaspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam, sezon sonunda kırmızı-beyazlı ekip ile yollarını ayıracak.

Bu sezon Antalyaspor'un başında 19 karşılaşmada görev alan Sergen Yalçın, söz konusu karşılaşmalarda 6 galibiyet 6 beraberlik ve 7 yenilgi alarak 1,26 puan ortalaması yakaladı. Siyah-beyazlı ekibin kısa süre içerisinde tecrübeli teknik adam el sıkışması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN