Brezilya’yı yasa boğan olay! Hakem maç sırasında kalp krizi geçirdi

Brezilya’yı yasa boğan olay! Hakem maç sırasında kalp krizi geçirdi

Brezilya'da oynanan bir futsal maçında tüm izleyenleri şoka sokan bir olay meydana geldi. Sao Carlos ile Taubate arasında oynanan karşılaşmanın hakemi Isildo Fabiano Bianchi da Silva, maçı yönetirken bir anda yerden kaldı. 44 yaşındaki hakem, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayata gözlerini yumdu. Yaşanan acı olay sonrası karşılaşma yarıda kaldı.

Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde oynanan bir futsal maçını izlemeye gidenler, yasa boğan bir olaya tanıklık etti.

Sao Carlos ile Taubate arasındaki karşılaşmanın hakemi 44 yaşındaki Isildo Fabiano Bianchi da Silva, karşılaşma 0-0 berabere giderken, bir anda yere yığıldı. Önce dizlerinin üzerine çöken Isildo Fabiano Bianchi da Silva, daha sonra tüm vücuduyla parkeye düştü. Futbolcu ve seyircilerin korku dolu bakışları arasında baygınlık geçiren Isildo Fabiano Bianchi da Silva’ya ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTULAMADI

Tüm futbolcular, teknik ekip ve seyirciler, yaşanan olay sonrası büyük şok yaşadılar. Daha sonra sedyeye konulan Isildo Fabiano Bianchi da Silva, seyircilerin alkışları eşliğinde saha kenarına taşındı. Ambulansla en yakın hastaneye götürülen Isildo Fabiano Bianchi da Silva, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşanan acı olay sonrası karşılaşma yarıda kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN