Büyük umutlarla transfer edilmişti! Aslan'ın yıldızı takıma veda ediyor! Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Büyük umutlarla transfer edilmişti! Aslan'ın yıldızı takıma veda ediyor! Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Süper Lig'de 24. zaferine ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslan'ın yıldız isminin yeni durağı şimdiden belli oldu.

Süper Lig'in lideri Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasıyla yeni sezonun planlamasına başladı. Yeni sezonda hayata geçecek yabancı kuralı nedeniyle bazı yabancı oyuncularıyla yolları ayırmayı planlayan sarı-kırmızılı ekipte ilk yolcu belli oldu.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu, toplamda ise 24. zaferini elde etmeyi planlayan Galatasaray, bir yandan da yeni sezonunun planlamasını yapmaya başladı. Transferde Okan Buruk'un raporu doğrultusunda ilerleyecek sarı-kırmızılı ekipte, takımdan ayrılacak isimler yavaş yavaş belli oluyor.

Takvim'in haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın Fildişili yıldızı transfer etmek için sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalacak.

Performansıyla sarı-kırmızılı camiada büyük bir hayal kırıklığı yaratan golcü oyuncunun takımdan ayrılmaya sıcak baktığı bu nedenle de İngiltere'ye geri dönebileceği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olan golcü oyuncu, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında39 karşılaşmada görev alırken 10 gol 5 asiste imza attı. Okan Buruk'un yıldız oyuncunun takımdan ayrılmasına onay verebileceği ileri sürüldü.Wilfried Zaha - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN