Cenk Tosun Everton'dan gönderiliyor mu? Kurtulmak istiyorlar

Cenk Tosun Everton'dan gönderiliyor mu? Kurtulmak istiyorlar

Cenk Tosun Everton'dan gönderiliyor mu? İngiliz gazeteci Danny Mills'e göre, Cenk Tosun'a "Senden kurtulmak istiyoruz" mesajı veriliyor. Geçtiğimiz sezon adı takasta geçen Tosun'a bu sezonda da yedek olacağı Teknik Direktör Marco Silva tarafından ifade edildi. İşte detaylar...

Cenk Tosun Everton'dan gönderiliyor mu? Tosun, Beşiktaş'tan Everton'a rekor bir bonservis ile transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon Everton'da ilk 11'de fazla forma şansı bulamayan Cenk Tosun İngiltere'de zor günler geçiriyor.

Everton Teknik Direktörü Marco Silva, "Bu sezon da ilk tercihim değilsin." dedi.

Danny Mills, Marco Silva'nın Cenk Tosun ile görüşerek bu sezonki planları arasında yer almadığını kendisine ilettiğini belirtti.

CENK TOSUN TAKAS EDİLECEKTİ

Everton, Juventus'tan Moise Kean transferini büyük ölçüde bitirdi. Teknik Direktör Marco Silva, geçen sezon forvet pozisyonunda Richarlison ve Calvert-Lewin'i tercih ediyordu. Cenk Tosun'un ismi Crystal Palace ile Zaha takasında geçmişti.

SILVA'DAN CENK TOSUN'A: YEDEK OTURACAKSIN

Silva, Cenk Tosun'a şu merajlar verildi:

"İlk tercihim sen değilsin. İkinci tercihim de değilsin. Çoğu maçta yedek oturacaksın. Eğer bu senin için sorun yaratmayacaksa kalabilirsin. Ayrılmak istiyorsan gidebilirsin. Eğer kalırsan ve sorun etmeden antrenmanlarda sıkı çalışmaya devam edersen mutlu olurum. Ancak gitmek istiyorsan da seni durduramam."

"SENDEN KURTULMAK İSTİYORUZ MESAJI VERİLİYOR"

İngiliz gazeteci Danny Mills, Wilfried Zaha için yapılan transfer görüşmelerinde Crystal Palace kulübüne takasta Cenk Tosun'un teklif edilmesini değerlendirirken Marco Silva'nın Milli futbolcu ile yaptığı konuşmayı da aktardı.

İngiliz yorumcu, Football Insider sitesindeki yazısında ''Yerinize başka bir oyuncu alıp sizi başka bir yere teklif etmek her oyuncu için zordur. Bu durum, senden kurtulmak istiyoruz mesajı gibi gözüküyor.'' sözlerini kullandı.

19-08/04/screenshot_24.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN