Deli Mi Ne Fester Abdü kimdir kaç yaşındadır? Liverpool Chelsea Süper Kupa maçında sahaya daldı

Deli Mi Ne Fester Abdü kimdir kaç yaşındadır? Liverpool Chelsea Süper Kupa maçında sahaya daldı

Liverpool ile Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa maçının 14’ncü dakikasında sahaya giren Deli Mi Ne Youtube kanalının sahibi Fester Abdü yani Ali Abdülselam Yılmaz olduğu anlaşıldı. Peki Deli Mi Ne Fester Abdü kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte detaylar…

İstanbul’da Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea’yi karşı karşıya getiren Süper Kupa maçında sahaya dalan bir taraftar merak edilir oldu. 14. dakikasında sahaya giren kişinin Deli Mi Ne Youtube kanalının sahibi Fester Abdü yani Ali Abdülselam Yılmaz olduğu öğrenildi. Tüm gelişmeler karar.com’da…

DELİ Mİ NE FESTER ABDÜ SÜPER KUPA MAÇINDA SAHAYA DALDI

YouTube'ta 4 buçuk milyondan fazla abonesi, Instagram'da da bir milyona yakın takipçisi bulunan Fester Abdü, tüm dünyada milyonların takip ettiği Liverpool ile Chelsea arasında oynanan maçta sahaya atlamasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Fester Abdü olarak bilinen Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz, yaptığı hareketle tepki çekti.

İşte sahaya atlayan YouTubera gelen bazı yorumlar:

19-08/15/liverpool-ile-chelsea-macinda-sahaya-atlayan-12329381_4659_m.jpg

DELİ Mİ NE FESTER ABDÜ (ALİ ABDÜLSELAM YILMAZ) KİMDİR?

Gerçek ismi Ali Abdüsselam Yılmaz olan Fester Abdü, 1993’te Adana'da doğdu. İlk ve ortaokul eğitiminin arkasından Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu beden eğitimi bölümünden mezun olan Fester Abdü, bir dönem Survivor 2018 All Star yarışmasına katılacağı gündeme gelmişti. YouTube'ta 4 buçuk milyondan fazla abonesi bulunan Ali Abdülselam Yılmaz, kano sporcusudur. Çukurova Üniversitesi'nin kano takımında pek çok yarışa katılmış ve başarılara imza atmıştır.

19-08/15/liverpool-ile-chelsea-macinda-sahaya-atlayan-12329381_8511_m.jpg

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN