Dört büyüklerin başkanları açık oturumda karşı karşıya gelecek

Dört büyüklerin başkanları açık oturumda karşı karşıya gelecek

TSYD, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katılacağı bir açık oturum düzenleyecek. Dev buluşma televizyondan da yayınlanacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un uzun süredir ısrarla istediği 'büyük buluşma' sonunda gerçekleşiyor. Türkiye Spor Yazarları Derneği, 4 Büyükler'in başkanlarını çarşamba günü bir araya getiriyor.

İşte TSYD'den yapılan açıklama:

"TSYD Levent Tesisleri'nde 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00'de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Başkanlarının katılacağı bir açık oturum düzenlenecektir.

Tarafsız bir ortamda ve moderatörlüğünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz TONGSİR'in yapacağı bu açık oturum bütün ulusal televizyonlar tarafından canlı olarak yayınlanacaktır."

"ZEVKLE GELİRİM AMA..."

Galatasaray Başkan Mustafa Cengiz, basın karşısında yaptığı açıklamada buluşmadan stada gelirken haberi olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Ben bunu az önce yolda öğrendim. Şimdi biz iki televizyon grubundan telefon aldım. Ben katılırım. Madem teklif var zevkle gelirim. Ama karşıya saygı gerek. Benim ya da diğer başkanlar o saatte uygun mu? Alternatif saat vermek lazım. Kim yaptı bilmiyorum. Saati ve günü uygunsa, diğer başkanlar için de uygunsa. O kurumda mı olur onu bilemem. Dört kulüp bir araya geliyoruz. Sayın valimiz telefon etti, Dört Büyük kulüp ve TFF valilikte görüşeceğiz."

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN