Emre Akbaba 10 ay sahalardan uzak kalacak

Emre Akbaba 10 ay sahalardan uzak kalacak

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Rizespor deplasmanında 3-2 kazanan Galatasaray, Emre Akbaba'nın ayağının kırılmasıyla kahrolmuştu. Edinilen bilgiye göre yıldız futbolcu, 10 ay sahalardan uzak kalacak.

Sezon başında Alanyaspor'dan transfer edilen Emre Akbaba, Rizespor maçının 67. dakikasında ayağına aldığı darbenin ardından talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Sedye ile ambulansa bindirilen Emre'nin sağ ayak kaval kemiğinin kırıldığı bildirildi. Akbaba'nın saha içindeki durumunu gören futbolcular üzüntüden kendilerini yere bıraktı. Hasan Şaş ve Ümit Davala de hemen sahaya girdi.

10 AY TAKIMDAN AYRI KALACAK

Edinilen bilgiye göre talihsiz futbolcunun tedavisi 10 ay sürecek.

Kulüpten yapılan açıklamada "Emre Akbaba'nın sağ cruris tibia ve fibula (kaval ve baldır) kemiklerinde kırık mevcuttur. Oyuncumuz yarın (bugün) ameliyata alınacaktır" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN