Ergin Ataman'dan kahreden haber! Sevenleri gözyaşlarına boğuldu...

Ergin Ataman'dan kahreden haber! Sevenleri gözyaşlarına boğuldu...

A Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos'u çalıştıran Ergin Ataman'dan acı haber geldi. Başarılı antrenörden gelen kahreden haber hayranlarını yasa boğdu.

A Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'dan acı haber geldi. Tecrübeli antrenörden gelen kötü haber sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

Geçen yıl Nisan ayında Yunan ekibi Panathinaikos'a imza atan 58 yaşındaki tecrübeli antrenör Ergin Ataman, babası İbrahim Nuray Ataman'ı kaybetti.

Ataman'ın eski kulüpleri Anadolu Efes ve Beşiktaş, Nuray Ataman'ın vefatı sonrasında başsağlığı mesajı yayınladı.

Anadolu Efes'in açıklamasında, "Eski başantrenörümüz Sayın Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Ataman ailesine ise sabır ve başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildii.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada ise, "Eski başantrenörümüz ve A Milli Basketbol Takımı başantrenörü Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; Ataman ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN